שפיר מגורים ובניין החלה בשיווק הבניין ה- 4 בפרויקט "נופי שפיר" בשכונת נופים במודיעין

'שפיר מגורים' מציינת פתיחת שלב ד' בפרויקט נופי שפיר המבוקש ומציגה דירה לדוגמא

• דירת 3.5 חדרים 86 מ"ר + 10.5 מ"ר מרפסת החל מ 1,850,000 ש"ח 
• הפרויקט נבנה בנקודה הכי גבוהה בשכונה עם נוף מהמם

 

טלי כהן, סמנכ"לית השיווק בשפיר מגורים: "זהו הפרויקט השלישי של חברת שפיר בעיר מודיעין, וניתן ללמוד כי תושבי מודיעין נשארים בעיר ומשדרגים את דירותיהם לשכונות חדשות, יש לשפיר לקוחות חוזרים מפרויקטים קודמים שלנו בשכונות קייזר ובוכמן שמכרו את דירתם ומתקדמים אל נופי שפיר"

 

לאחר שיווק של יותר מ-100 דירות בשלושת הבניינים הראשונים בפרויקט ''נופי שפיר'' , ממשיכה שפיר אל עבר שיווק הבניין ה- 4 בשכונת נופים בעיר מודיעין. בימים אלו מוצגת דירה לדוגמא והציבור מוזמן להגיע ולהתרשם.

 

פרויקט "נופי שפיר" ממוקם בנקודה הכי גבוהה בשכונה, המשקיפה מלמעלה על העיר ומאפשרת נוף עוצר נשימה. הוא כולל 5 מבנים בעלי 14 קומות כל אחד, הנבנה במיקום הגבוה ביותר בשכונה.

 

תמהיל דירות ייחודי הכולל: דירות 3.5 ,4,5 דירות גן מדורגות מיני פנטהאוזים ודופלקסים מרהיבים וכן לכל דירה מחסן צמוד וחניה. מחירים לדוגמא: דירת 3.5 חדרים 86 מ"ר + 10.5 מ"ר מרפסת החל מ 1,850,000 ש"ח.

 

הדמייה פרויקט נופים במודיעין באדיבות חברת שפיר1הדמיית פרויקט נופים במודיעין קרדיט: חברת שפיר

 

 

שכונת נופים טובלת בירוק וכוללת טיילת וחיבור לפארק ענבה הפארק המרכזי של מודיעין. שכונת נופים ממוקמת בין כביש 431 ,שכונת הציפורים ונחל ענבה וצפויה לכלול 1,800 יח"ד ומרכזים מסחריים, בני ציבור, מוסדות לימוד ועוד. בניית הפרויקט נמצאת בעיצומה וצפי אכלוס הבניינים הראשונים בפרויקט מתוכנן ל-יולי 2020.

 

טלי כהן, סמנכ"לית השיווק בשפיר מגורים: "זהו הפרויקט השלישי של חברת שפיר בעיר מודיעין, וניתן ללמוד כי תושבי מודיעין נשארים בעיר ומשדרגים את דירותיהם לשכונות חדשות, יש לשפיר לקוחות חוזרים מפרויקטים קודמים שלנו בשכונות קייזר ובוכמן שמכרו את דירתם ומתקדמים אל נופי שפיר. עם התקדמות הפרויקט אנו מזמינים אתכם ולהצטרף להצלחה''.

 

הדמיית פרויקט נופים במודיעין קרדיט: חברת שפיר

 

 

שפיר מגורים ובנין היא חלק מקבוצת שפיר הנדסה. הקבוצה מובילה בישראל בתחום היזום, הבניה, הפיתוח והתשתיות, הייצור ומכירת חומרי גלם לתעשיית הבניה. ברשות שפיר מחצבות, מפעלי אספלט ומפעלי בטון. בתחום הבניה למגורים מקדמת החברה שלל פרויקטים נדל"ניים בהיקף של למעלה מ-1400 יחידות דיור בין היתר ברעננה, בשכונת אגמים שבנתניה, אור יהודה, יבנה, ראש העין ומודיעין.